PT - Small Group 

Passen hålls i min PT-studio som öppnade i januari 2022, södra Rosendal, Uppsala- Torgny Segerstedts allé 13.  SCHEMA HÖSTEN 2022

  • Onsdagar - Sten Stureträning 11.30 PT-Studio/Sten Sture monumentet (45min) (Ett skönt lunchpass där du får en energiboost).


  • Fredagar - Fredagsfys 07.00 PT-Studio (45min) (Varierad styrketräning, där du får en skön start på fredagen och helgen).


  • Lördagar - TRX-lördag 11.00 PT-Studio (1h) (Effektivt helkroppspass med TRX-band).Prislista hittar du här nedan:

  • 1 pass: 201 kr
  • 5 pass: 890 kr 
  • 10 pass: 1670 kr 
  • 20 pass: 2920 kr  
  • (Priserna är totalpris ink. moms 6%) 

Jag kryssar för, och tar bara betalt, om du deltar på passet, som ett klippkort. Avboka - meddela i förväg om du inte kan delta på passet, annars räknar jag med att du kommer och kryssar för en gång. Likt PT-träningen har jag 24h avbokningsregel på passen ovan, annars drar jag en gång. Du får gå på så många pass som du vill ovan under veckan!


Fokus under mina pass är mycket rörlighet, balans, koordination och styrka. Du får en bra grundträning och grundstyrka, där du stärker upp hela kroppen, där jag ofta lägger fokus på att stärka upp sätesmusklerna och bålmuskulaturen.


LaDolceVita - Järvsö 2023

Missa inte denna lyxiga träningsupplevelse! 

  • La Dolce Vita i Järvsö 

 "Kom med på en lyxig träningsupplevelse fylld av upplevelser av natur, kultur och gastronomi! "

Sommardagarna i Järvsö börjar med en harmonisk yogastund i Solbackens fina trädgård. Här får vi upp aptiten och fortsätter med att äta en härlig frukost på altanen och lär oss mer om kostens betydelse för träningen. Resten av dagarna finslipar vi formen! Under PT Luddes ledning blir det varierad träning med rörelse, styrka, löpning, padelturnering och kajaktur.
Intressanta upplevelser hinner vi också med: vandring uppför Järvsöklack, rundvandring på besökscentret Stenegård och så förstås, en oförglömlig kväll på Järvsös unika Champagnebar.

Nästa träningsdagar i Järvsö planeras till sommaren 2023.

“Om du söker en omväxlande, stärkande och rolig upplevelse, häng med på träningsresa till Järvsö med extra allt!”

“En fantastisk träningsresa där den otränade och den vältränade kan ha roligt tillsammans”

Anmäl intresse: Kontakta mig!