Första advent redan här!

Första advent redan här!

Första advent redan här och jag hoppas att du har kunnat hålla i träningen här under ovanligt varma men snöiga november. Kanske extra viktigt nu att vi rör på oss så vi överlever alla julborden.

6 hälsotips för julens december samt mina 6 utmaningar till dig.

 

 4a saker du inte får missa:

1. Den 25/12 på juldagen kör jag ett live instagrampass igen. Bara att gå in på min instagramprofil @ptludde  kl. 16.30 så kör vi ett grymt juldagsfyspass. Perfekt efter all julmat så boka in det redan nu i kalendern. Vi kommer träna hela kroppen och du behöver bara: en matta, lätta hantlar ett litet mini-band och ett längre smalt gummiband. Förutom det hittar du även ÅRETS JULKALENDER med mina bästa hälsotips på @ptludde. 

2. Önskar dig välkommen till Blomsterlandets julmarknad i rosendal, lördagen den 3/12 från kl. 10 -16.00 där du får träffa mig och smaka årets extra virgin olivolja! 

3. Save the date! Kan med glädje meddela att den lyxiga träningsresan till Järvsö kommer tillbaka kommande sommar 2023. Datumen är 27e - 30e juli, tors - sön, så passa på att ta semester då och boka in det i kalendern. Förutom lyxiga champagnebaren kommer vi även träna på kändistäta Camp Järvsö, där vi kommer använda deras fina gym, samt köra femkamp och mästarbanan i den naturfina miljön. Är du intresserad och vill ha mer info är det bara att kontakta mig!

“Om du söker en omväxlande, stärkande och rolig upplevelse, häng med på träningsresa till Järvsö med extra allt!” - tidigare deltagare

4. Påminner även om SCHEMAT fram till Jul

 6 HÄLSOTIPS FÖR JULENS DECEMBER

1. BOKA IN MINA PASS I KALENDERN OCH PLANERA TRÄNINGEN. Så den verkligen blir av (även under Juldagarna).

2. HÄLSOSAMMA JULBORD. Kanske göra ett grönare julbord? Ett julbord i regnbågens färger? Annat tips är exempelvis att dra ned på grädden i janssons.

3. EGEN TID. Slå av allt onödigt brus, du förtjänar egen tid vare sig det är att gå ut med hunden eller kanske köra ett TRX-pass.

4. LYSSNA PÅ KROPPEN när det kommer till träningen "intuitive training". Vad känner du att du behöver och vill träna? Gör det!

5. VILA. Ta vara på din egen tid, var i nuet, läk såren, smörj själen och lukta på julblommorna. Det är viktigt med riktigt kvalitetsvila för att kunna prestera i träningen. Kanske luta dig tillbaka i soffan och se en julfilm eller läsa en bra bok med skön julmusik i bakgrunden.  

6. ÖNSKA DIG träningskläder av tomten för att få en inspirationsboost!

OCH 6 UTMANINGAR FÖR DIG I DECEMBER

Hitta något som kan utmana dig. Just för att behålla gnistan. 

1. Klara av att göra 1st chins innan julafton.

2. Springa 1 mil eller kanske rentav göra ditt PB på milen innan året är slut.

3. Göra 10st armhävningar varje dag innan vintersolståndet.

4. Ta en morgonpromenad varje dag när solen går upp resten av året.

5. Köra 10 min hemmayoga två gånger i veckan året ut.

6. Få till minst ett av mina hemmapass innan Lucia. Nedan hittar du ett par pass jag lagt upp:


Sist, får vi glädja oss att den 21a december och vintersolståndet närmar sig, då vänder det och blir ljusare igen. Hoppas något tips i detta inspirationsbrev kan hjälpa dig här i december Ludvig . Hör gärna av dig om du behöver mer pepp eller hjälp för att fixa någon utmaning. Nu ska jag själv testa att ha kardemumma i kaffet innan jag tar tag i saker härhemma och göra adventsfint.