Kom igång i höst!

Hösten närmar sig och kanske känns det skönt att komma tillbaka in i rutinerna igen? Vilket kan göra det lättare med träningen...

Hursomhelst, i detta blogginlägg får du  bl. a. läsa om höstens schema.

Välkommen in till PT-Studion för att testa på något utav nedanstående pass.

SCHEMA HÖSTEN (Start V.33)

Onsdagar: Sten Sture 11.30

Helkroppsstyrkelunchpass med grym energi 45min.

 

Torsdagar: Löpfys Sten Sturebacken 17.00

Styrka blandat med löpintervaller vid Sten Sturebacken 40min.

 

Fredagar: Fredagsfys 07.00

Morgonstyrkepass i 45min.

 

Lördagar: TRX-passet 10.30

Helkroppsstyrkepass i 60min med TRX-banden.


Bara att mejla ludvighersan@pt-ludde.com om du vill vara med på något pass!


MISSA INTE DETTA I HÖST

Uppsala marathon närmar sig och körs den 28e oktober. Vill du inte springa maran med mig kan du även köra halvmaran. Anmäler du dig via mig får du nu en rabattkod på hela 25%. Bara att kontakta mig för att få rabattkoden. Hoppas vi ses vid starten på slottet den 28e oktober! Hursomhelst, den lite svalare krispiga höstluften gör det lättare att ta på sig löparskorna.

Hoppas du är redo för nystart och att vi ses i höst!

Var Stark,

Ludde


Vår, påsklov och inför sommaren

Påsken närmar sig och hoppas dina träningsrutiner gått bra på sistone?

PÅSKLOVSFLOW 30min RÖRLIGHETSLIVEHEMMAPASS på annandag påsk - måndagen den 10e april kl. 16.00 LIVE via min instagram @ptludde. Boka in det datumet och tiden om du vill köra ett grymt rörlighetspass som du kan göra på återhämtningsdagar eller som en längre uppvärmning. Du behöver bara en yogamatta!


TRX LÖRDAG MED FRUKOST den 25e mars med TRX-passet först kl. 09.15 och sedan frukost efter 10.15. Bara att meddela om du vill vara med och börja helgen på bästa sätt!


VÅRENS LÖPARGRUPP. Vi har nu startat vårens löpgrupp där vi sprang i gula stigen. Nu kommande torsdag den 23e samlas vi vid Sten Sturebacken vid monumentet där vi börjar värma upp kl. 17.00. Bara att meddela om du vill köra gymma backintervaller tillsammans med styrka nu på torsdag.

 

Träna själv i PT-studion? Nu kan du få låna PT-studion och träna själv (eller med din partner/kompisar) i lugn och ro. Jag tar emot dig och öppnar, där du även kan passa på att fråga om du undrar något kring någon övning eller ditt träningsupplägg. Sedan finns jag i närheten och kommer tillbaka när du tränat färdigt. Lediga tider att "låna" PT-studion är:

- tisdagar kl. 16.00, 18.00

- fredagar kl. 15.00, 16.00, 17.00

- hela söndagen

TOTALPRIS (per person)1h 120kr (tar emot swish)

 

SOMMARTRÄNINGEN ÅTERKOMMER! För tredje året i rad kommer vi köra sommarträningen under juni och julimånad. Återkommer med mer detaljer och information.


Vi saknar dig i studion!

Har du halkat ur träningen eller bara vill få ytterligare pepp och inspiration är du varmt välkommen tillbaka.

Var Stark, 
PT Ludde


Nyheter inför marsmånad

Bilden är från lunchen efter Sten Sturepasset i onsdags. Riktigt trevligt var det!

Här får du annars läsa vad som händer i mars.

Först hoppas jag att även du var med på SPORTLOVSLIVEPASSET här i torsdags där vi körde ett grymt helkroppspass i 1h. Hursomhelst om du missade det är det lugnt, du kan du göra passet i efterhand - bara att klicka in på min instagramprofil @ptludde


Nu till vad som händer i mars:

  • TRX LÖRDAG MED FRUKOST. Vi kör igen nu på lördag den 4e mars med TRX-passet först kl. 09.15 och sedan frukost efter 10.15. Bara att meddela om du vill vara med och börja helgen på bästa sätt!

 

  • VÅRENS LÖPARGRUPP. Vi kommer köra vid Sten Sturebacken och gula stigen. START TORSDAGEN DEN 16e mars 17.00 i PT-studion. Även här är det bara att meddela om du vill vara med oss och bygga upp din löpfysik på riktigt i vår samt minska risken för skador.

Slutligen,

Hoppas du fått lite sportlov eller kommer få ett skönt sportlov och är redo att ta upp träningen igen här i mars. Jag hjälper dig gärna med ett individanpassat träningsprogram så du får en hållbar träningsrutin i vår. 

Var Stark,


PT Ludde Nyheter från PT-studion

Alla hjärtans dag, sportlov, fettisdagen, öppet spår närmar sig och i detta inspirationsbrev får du läsa några nyheter från mig inför våren. NU håller jag annars tummarna för mina atleter som ska åka öppet spår. Vi har kört ett helhetsupplägg med träning, kost och pepp här inför loppet.


Nu till vad som är på gång inför våren:

  • TRX LÖRDAG MED FRUKOST. Nästa datum kör vi lördagen den 4e mars med TRX-passet först kl. 09.15 och sedan frukost efter 10.15. Bara att meddela om du vill vara med nästa gång och börja helgen på bästa sätt!

 

  • VÅRENS LÖPARGRUPP

Vill du vara med i vårens löpgrupp?

Vi kommer köra vid Sten Sturebacken och gula stigen. Vi kommer att ha PT-studion som bas att utgå ifrån när vi kör vid gula stigen där rundan är på ca 3km.

Meddela mig om du vill vara med och bygga upp din löpfysik på riktigt i vår och minska risken för skador inför löpsäsongen. (Datum och veckodag är inte satt än så vill du vara med får du gärna ge förslag när du kan under veckorna). 

 

  • LIVE INSTAGRAMHEMMAPASS

Du får inte missa mitt livesända digitala pass på sportlovet torsdagen den 23/2. Då kör vi ett live instagrampass igen. Bara att gå in på min instagramprofil @ptludde kl. 16.30 så kör vi ett grymt sportlovspass. Passet kan köras vartsomhelst.

Så boka in det i kalendern redan nu. Vi kommer träna hela kroppen i ca 1h och du behöver bara:

  • en matta

  • lätta hantlar

  • ett litet mini-band

  • ett längre smalt gummiband.

Vi saknar dig!

Har du varit borta ett tag? Ingen fara, du är alltid välkommen tillbaka till PT-studion så kör vi där du befinner dig just nu i träningen.

Jag skräddarsyr träningen efter dina behov där jag bl.a. jobbar med videoanlys för att utveckla ditt rörelsemönster.UPPLEV LYXEN I JÄRVSÖ

“Om du söker en omväxlande, stärkande och rolig upplevelse, häng med på träningsresa till Järvsö med extra allt!” - tidigare deltagare

Den lyxiga träningsresan till Järvsö kommer tillbaka nu i sommar 2023. Datumen är 27e - 30e juli, tors - sön. Vill du vara med är det bara att meddela mig så fort du vet att du kan delta.

Var Stark, 
PT Ludde


Få energi till sportlovet

Tiden går fort, hela januara har passerat och vabruari och sportlovet väntar kring hörnet. I detta inspirationsbrev får du läsa mina 4a tips för att få energi till sportlovet och vad jag just nu har att erbjuda.

Om du frossat i semlor senaste tiden satsar vi nu på att hålla i träningen eftersom alla hjärtans dag även väntar. Bilden är från PT-studions 1-års firande här i januari!

Blev riktigt lyckat då på 1års-firandet med TRX-passet först med frukosten efter sen. Därför kör vi nu igen, boka in lördagen den 11e februari då vi först kör TRX-passet kl. 09.15 med frukost efter kl. 10.15. Bara att meddela mig om du vill vara med! 

 

Nu till hur du kan boosta din energi och få dina vårkänslor att bubbla med mina 4a tips:

1. Vårstäda garderoben och släng ut allt gammalt.

2. Ha picknick ute i naturen när solen kommer fram och bunkra så mycket D-vitamin och dagsljus du bara kan.

3. Ta ett uppfriskande bad i sjön.

4. Plantera dina örter och blommor inför sommaren.

Sist, känns det skönt med lite ljusare tider och att vi även fått lite sol på senare tid. Fåglarna har börjat kvittra och våren har börjat smyga sig på lite lätt. Nu ska vi så våra frön här hemma i Rosendal inför sommaren.

Var Stark,

PT Ludde