Nu i sommar utbildas jag till Imarunner löpcoach och Spiral Stabiliserings instruktör! Ska bli kul att få lära sig mer om löpteknik dels för min egen utveckling men även så jag kan hjälpa kunderna till ett bättre mer skonsammare löpsteg. Spiral Stabilisering är ett rörelseprogram som handlar om att få igång de mer spirala muskelkedjorna i kroppen. De vertikala muskelkedjorna är ofta mer aktiva och därför vill man få igång de Spirala kedjorna för att få en balans i kroppen och avlasta kotor och leder. Mer om detta kommer! 
#ptludde
Våren är påväg!

Solen lyste under lunchens cirkelns pass! 

Ses vi på nästa Outdor Sten Sture? 

Var: Sten Sture Monumentet 
När: 11.30-12.15
Vad: Rolig cirkelfys för alla! 
Anmälan: Kontakta mig på pt-ludde@outlook.com 
#ptludde
En dag på jobbet!

En vanlig dag på jobbet har jag några PT-klienter ibland 2st, ibland 4 st och ibland lite flera. Jag tränar annars även grupper som företagen ICA och företagshälsovården Prohelia i Uppsala. Det är kul att jobba med både individer och grupper och det varierar en hel del att ha gruppträningspass jämfört med enskilda PT-pass. När jag har en PT-timme får jag på djupet jobba med personens fysik och mentala processer. Så individen får den stöttning hen behöver för att ta sig vidare i sin träning, hälsa men även övriga liv. När jag har gruppträningspass så kan det bli en väldigt skön social energi där alla peppar varandra och är taggade. Förutom att ha både gruppträningspass som även kan vara PT i mindre grupp, PT-small group, och PT mot den enskilda individen jobbar jag med Online Coachning. Så jag kan stötta individen till bättre hälsosamma vanor, där kunden får skriva sin hälsodagbok och där jag ger veckovis feedback. 
Jag försöker verkligen hjälpa mina kunder men svårigheten jag har är att min energi ibland ta helt slut och jag kan bli så trött efter ett hårt PT-pass. Då gäller det verkligen att fylla på med bra näring och mycket sömn för att återhämta mig och komma tillbaka starkare och fräschare till nästa dag och nästa PT-pass och gruppträning! 
Var stark! 
PT-Ludde

Outdoor Sten Sture i Uppsala.

Cirkelfysen i snön vid Sten Sture Monumentet i stadskogen i Uppsala alldeles bredvid Akademiska Sjukhuset var härligt idag. Solen lyste och vi fick vår D-vitamin boost! Vi kör Onsdagar kl. 11.30-12.15, om du är intresserad är du välkommen att höra av dig. 

Vi körde cirkelfys i snön och jobbade i 40 sek intervaller vila 25 och körde igenom hela kroppen.