Hemma- och uteträning i vår!

Hemma- och uteträning i vår!

Från mitt nyhetsbrev!

Våren och ljuset är här och all växtlighet börjar komma till liv igen. Det gäller att ta vara på den här fina årstiden och komma ut i naturen och finna harmonin speciellt i tider som vi nu lever i. Nu till påsken ska jag försöka vara utomhus så mycket jag kan och bara vara närvarande i stunden.

Tips är att göra en "vår bucketlist" på 3 saker du vill göra innan årstiden är förbi.

Min vårbucketlist:
1. Picknick i parken och bunkra D-vitamin.
2. Ta ett uppfriskande bad i sjön.
3. Plantera örter och chili inför sommaren.

Under hela april och hela våren kommer jag köra uteträningspass vid Sten Sture monumentet.
Ni är varmt välkomna att testa på dessa helkroppspass!

NÄR: måndagar kl. 17.00-18-00 onsdagar kl. 11.30-12-15
(Obs. I dessa tider tipsar jag om att ta med egen yogamatta)

Jag har även börjat sända hemmapass live på instagram (@ptludde). Som inte kräver så mycket redskap. Nästa pass är nästa onsdag den 15/4 kl. 18.30. Missar du passet finns passet kvar i min story på instagram i 24h.

Bara att skicka meddelande ett e-post till mig om du vill läsa detta nyhetsbrev som i detta utskick även innehöll ett träningspass. Kommer 1 gång i månaden!

Var stark och Glad Påsk!
PT Ludde