Träna med mig under solen i sommar!

Träna med mig under solen i sommar!

Efter en kall maj månad är nu solen välkommen tillbaka. Hoppas att du har överlevt all majstress och att du behållit lugnet, trots att allt kanske inte är klart inför sommaren. Du får inte glömma bort att fysisk träning är bland det bästa för att motverka all typ av stress!

 

Därför tipsar jag om mitt nystartade TRX-pass där du tränar hela kroppen väldigt effektivt. Lördagar kl. 11.00 vid stadsskogens utegym.


Inför beach 2021

Jag tipsar även om mitt ca 30 minuters mag/core pass som du hittar på min insta, perfekt pass att göra när du väntar på att grillen ska bli varm.

Träningen inför midsommar har annars börjat där jag och en klient har tränat på grodhopp i sanden, just för att bli stark i benen inför små grodorna.

Nu har vi en härlig tid framöver där du kanske har din semester eller ska jag säga hemester framför dig. Mitt tips är att inte ställa för höga krav och förväntningar på semestern, utan bara njuta utav att vara och kanske läsa en bra bok i hängmattan eller på ditt favorit smultronställe.

 

Var stark

PT Ludde