Nyheter från PT-studion

Nyheter från PT-studion

Alla hjärtans dag, sportlov, fettisdagen, öppet spår närmar sig och i detta inspirationsbrev får du läsa några nyheter från mig inför våren. NU håller jag annars tummarna för mina atleter som ska åka öppet spår. Vi har kört ett helhetsupplägg med träning, kost och pepp här inför loppet.


Nu till vad som är på gång inför våren:

  • TRX LÖRDAG MED FRUKOST. Nästa datum kör vi lördagen den 4e mars med TRX-passet först kl. 09.15 och sedan frukost efter 10.15. Bara att meddela om du vill vara med nästa gång och börja helgen på bästa sätt!

 

  • VÅRENS LÖPARGRUPP

Vill du vara med i vårens löpgrupp?

Vi kommer köra vid Sten Sturebacken och gula stigen. Vi kommer att ha PT-studion som bas att utgå ifrån när vi kör vid gula stigen där rundan är på ca 3km.

Meddela mig om du vill vara med och bygga upp din löpfysik på riktigt i vår och minska risken för skador inför löpsäsongen. (Datum och veckodag är inte satt än så vill du vara med får du gärna ge förslag när du kan under veckorna). 

 

  • LIVE INSTAGRAMHEMMAPASS

Du får inte missa mitt livesända digitala pass på sportlovet torsdagen den 23/2. Då kör vi ett live instagrampass igen. Bara att gå in på min instagramprofil @ptludde kl. 16.30 så kör vi ett grymt sportlovspass. Passet kan köras vartsomhelst.

Så boka in det i kalendern redan nu. Vi kommer träna hela kroppen i ca 1h och du behöver bara:

  • en matta

  • lätta hantlar

  • ett litet mini-band

  • ett längre smalt gummiband.

Vi saknar dig!

Har du varit borta ett tag? Ingen fara, du är alltid välkommen tillbaka till PT-studion så kör vi där du befinner dig just nu i träningen.

Jag skräddarsyr träningen efter dina behov där jag bl.a. jobbar med videoanlys för att utveckla ditt rörelsemönster.UPPLEV LYXEN I JÄRVSÖ

“Om du söker en omväxlande, stärkande och rolig upplevelse, häng med på träningsresa till Järvsö med extra allt!” - tidigare deltagare

Den lyxiga träningsresan till Järvsö kommer tillbaka nu i sommar 2023. Datumen är 27e - 30e juli, tors - sön. Vill du vara med är det bara att meddela mig så fort du vet att du kan delta.

Var Stark, 
PT Ludde