Senaste nytt från mig

Senaste nytt från mig

Hoppas du har kunnat njuta lite av det fina vårvädret på sistone och att du inte blivit alltför påverkad av allt pollen som kommit.

Nytt från mig är att skylten nu äntligen är uppe och även studion invigd.

Nu när vi närmar oss påsken kommer jag återigen köra ett livepass på Instagram nu på måndag kl. 18.00 direkt från min studio. Blir en favorit i repris från förra påsken, fast med lite nya övningar.  Missa inte det! Bara att gå in på min Instagramprofil så kommer du se att jag sänder live imorgon måndag. 

Nu när det blivit både ljusare och varmare väder har utomhusträningen äntligen dragit igång. Först ut var Sten Sture, vilket körs på onsdagar kl. 11.30.

Varför inte vara med på vårutmaningen "Rosendal - Skaris tur och retur"! Premiären bjöd på fantastiskt vårväder med bubblande vårkänslor. Vill du vara med nästa gång? Datumet är den 15e maj. Boka in det i kalendern, samling och uppvärmning i PT-studion kl. 10.30.

Vill du vara i toppform sommaren 2022?

Var då med på min sommarträning som jag kommer hålla en gång i veckan under juni och första veckorna i juli. Platsen är även denna gång, hågadalen vid fotbollsplanen, vilket är ett riktigt smultronställe speciellt på sommaren. Alla mina andra pass körs fram till sista maj och återkommer i höst. Du kan redan nu meddela mig vilken dag skulle passa dig bäst under veckan för sommarträningen. Passen kommer köras kvällstid men dag är alltså inte satt än.