Kom igång i höst!

Kom igång i höst!

Hösten närmar sig och kanske känns det skönt att komma tillbaka in i rutinerna igen? Vilket kan göra det lättare med träningen...

Hursomhelst, i detta blogginlägg får du  bl. a. läsa om höstens schema.

Välkommen in till PT-Studion för att testa på något utav nedanstående pass.

SCHEMA HÖSTEN (Start V.33)

Onsdagar: Sten Sture 11.30

Helkroppsstyrkelunchpass med grym energi 45min.

 

Torsdagar: Löpfys Sten Sturebacken 17.00

Styrka blandat med löpintervaller vid Sten Sturebacken 40min.

 

Fredagar: Fredagsfys 07.00

Morgonstyrkepass i 45min.

 

Lördagar: TRX-passet 10.30

Helkroppsstyrkepass i 60min med TRX-banden.


Bara att mejla ludvighersan@pt-ludde.com om du vill vara med på något pass!


MISSA INTE DETTA I HÖST

Uppsala marathon närmar sig och körs den 28e oktober. Vill du inte springa maran med mig kan du även köra halvmaran. Anmäler du dig via mig får du nu en rabattkod på hela 25%. Bara att kontakta mig för att få rabattkoden. Hoppas vi ses vid starten på slottet den 28e oktober! Hursomhelst, den lite svalare krispiga höstluften gör det lättare att ta på sig löparskorna.

Hoppas du är redo för nystart och att vi ses i höst!

Var Stark,

Ludde