Din personliga tränare hjälper dig att uppnå dina nyårslöften

Din personliga tränare hjälper dig att uppnå dina nyårslöften

Missa inte detta!

Jag öppnar återigen upp för kostnadsfria PT-konsultationer så du lyckas med din träning 2023, gäller även er som jag tränat tidigare! Vi får en "check up" av ditt nuläge. Den kostnadsfria PT-konsultationen gäller endast i januari.Lyckas med dina nyårslöften 2023

  • Har du något nyårslöfte?

  • Kanske vill du bli en starkare version av dig själv?

  • Vad vill du kunna göra fysiskt som du kanske inte klarar av idag?

  • Hur kommer du att känna dig?

 

Skriv upp dina nyårslöften och vi gör en plan för 2023. Börja det nya året på bästa sätt, där jag hjälper dig att uppnå dina nyårslöften och få en nystart. Forskning från Londons universitet visar på att det tar runt 66 dagar, 9v, att förändra en vana och få den automatiskt (se video nedan där jag förklarar mer). Få hjälp att lyckas med en bra hållbar vana samt undvik folkmassor, hetsen och att trängas på alla gym här efter nyår. Välkommen in till PT-studion där vi kan träna ostört och i lugn och ro så du verkligen uppnår dina nyårslöften.


Vill du vara med på:

PT-STUDIONS 1 ÅRS JUBILEUM DEN 14/1

BARA ATT KONTAKTA MIG OM DU VILL VARA MED PÅ 1ÅRS FIRANDET!

Vi kör då TRX-passet 09.30 och frukost 10.30 direkt efter med hembakat bröd, kaffe m.m.

Så skriv ned datumet lördagen 14/1 i kalendern redan nu.

Nyckel för att lyckas

Du har bättre chans att lyckas med din nya vana om du har en supportgrupp, eller klubb, där du är i ett socialt stöttande sammanhang. Välkommen att testa på någon utav mina PT-Small Groups.

SCHEMA våren 2023

  • Onsdag - Sten Sture 11.30 (45min) PT-Studio start 4/1

  • Fredagsfys 07.00 PT-Studio (45min) start 6/1

  • TRX-lördag 11.00 PT-Studio (1h) start 7/1

Mina avslutande ord...

Nyårssupén samt ett nytt år med nya möjligheter väntar nu runt hörnet. Har du någon utmaning kommande år att se fram emot? Något som du kanske vill bocka av på din bucketlist? Mitt nyårslöfte är återigen att bli en ännu starkare version av mig själv år 2023. Samt få in ett 10-15min pulspass 06.30 en gång i veckan när jag vaknat som sägs vara bra för vår mentala hälsa. Resterande dagar (förutom på fredagar då jag har fredagsfyspasset kl. 07.00) kör jag alltid 15min yoga kl. 06.30. Hursomhelst, lämnar vi det gamla nu för skapa något nytt!

Gott Nytt År!