En dag på jobbet!

En dag på jobbet!

En vanlig dag på jobbet har jag några PT-klienter ibland 2st, ibland 4 st och ibland lite flera. Jag tränar annars även grupper som företagen ICA och företagshälsovården Prohelia i Uppsala. Det är kul att jobba med både individer och grupper och det varierar en hel del att ha gruppträningspass jämfört med enskilda PT-pass. När jag har en PT-timme får jag på djupet jobba med personens fysik och mentala processer. Så individen får den stöttning hen behöver för att ta sig vidare i sin träning, hälsa men även övriga liv. När jag har gruppträningspass så kan det bli en väldigt skön social energi där alla peppar varandra och är taggade. Förutom att ha både gruppträningspass som även kan vara PT i mindre grupp, PT-small group, och PT mot den enskilda individen jobbar jag med Online Coachning. Så jag kan stötta individen till bättre hälsosamma vanor, där kunden får skriva sin hälsodagbok och där jag ger veckovis feedback. 
Jag försöker verkligen hjälpa mina kunder men svårigheten jag har är att min energi ibland ta helt slut och jag kan bli så trött efter ett hårt PT-pass. Då gäller det verkligen att fylla på med bra näring och mycket sömn för att återhämta mig och komma tillbaka starkare och fräschare till nästa dag och nästa PT-pass och gruppträning! 
Var stark! 
PT-Ludde