Sommarträning

Sommarträning

Hoppas att du överlevt all majstress och att du behållit lugnet trots alla väntande skolavslutningar, studentfiranden och allt som ska hinnas med innan semestern. Glöm inte bort att träning är bland det bästa för att vara motståndskraftig mot all typ av stress!  

SOMMARTRÄNING

Därför tipsar jag om min sommarträning som jag kommer hålla på torsdagar kl. 18.00 med start nu på torsdag 2:a juni. Sommarträning körs fram till 7:e juli. Platsen är även denna gång, hågadalen vid fotbollsplanen. Vill du delta eller har missat att meddela mig om du vill vara med, så är det bara att skiva till mig att du vill köra sommarträningen.

Under sommaren är min erfarenhet att det annars vara svårt att få till träningen, kanske speciellt under semestern när man släpper på sina vanliga rutiner. Det kan även lätt bli lite för mycket rosévin... Jag tycker hursomhelst att sommaren är en fantastisk tid på året att träna på när det blommar ute och vädret är på topp.

Några avslutande ord...

 Se till att dricka mycket vatten i värmen, även äta fräscha sallader med kanske jordgubbar som en extra touch. Just eftersom både grönsaker och frukt innehåller mycket vätska. Ta en picknick på ett fint smultronställe och ta en tid för reflektion. Läs en bra bok i hängmattan och slappna av i kropp och själ.

 

Sist hoppas jag att du klarat av allt pollen här i maj.

Se till att njuta utav juni och alla firanden!