Glad Påsk önskar PT Ludde

Glad Påsk önskar PT Ludde

Påsk, ljusare tider och dags för återhämtning av kropp och själ. Nu hoppas jag att du kan ladda på med energi över påskdagarna.

 

Blickar fram emot sommaren...

April inleddes med ett riktigt april- och busväder, trots det blickar jag fram emot sommaren och sommarträningen som kommer köras i Hågadalen igen. Efter att ha fått smakat på solen i mars har längtan blivit större efter härliga sommardagar. Annars hoppas jag att du lyckas hålla vårstressen nere, brukar ju vara att "allt" ska bli klart innan sommaren. Då kan det vara ännu viktigare med träningen för att hålla fötterna på jorden.  

 

Missa inte livepåskpasset inför beach 2022!

Nu på tisdag kl. 18.00 kör jag ett livepåskpass i 30min för din bålmuskulatur med fokus på magmusklerna live på Instagram ifrån min studio. Perfekt pass inför beachen 2022. Du kan köra passet varsomhelst enkelt via mobilen. Du behöver bara rulla fram mattan, ha ett mini-band, ett längre smalare gummiband och två 2-3kgs hantlar. Ses på tisdag hoppas jag!